Hjärtevärmande gest mellan hundsyskon har blivit viral

Foto: TikTok/leviandmaisy

En rörande video som visar bandet mellan de två hundsyskonen Maisy och Levi har spridits som en löpeld på sociala medier. I videon syns hur Golden Retrievern Maisy väcker sin döva bror Levi, en Australian Shepherd, för att låta honom veta att deras ägare har kommit hem. Den hjärtevärmande scenen har fått miljontals att smälta, och klippet har nu över 16 miljoner visningar på TikTok.

Levi, som är döv, märker inte när hans ägare kommer hem men tack vare Maisy behöver han inte oroa sig. Hon tar på sig rollen som hans ”väckarklocka”, vilket ses i den video som nu sprids på sociala medier. I videon ser man hur Levi sover på soffan när Maisy glatt hoppar upp på kuddarna och försiktigt buffar honom för att meddela att deras ägare är hemma. När Levi vaknar springer båda hundarna ivrigt för att möta sina ägare med viftande svansar och glädje.

Ägarna till Maisy och Levi delar ofta med sig av videos som visar de två syskonens liv i sociala medier. I kommentarsfältet till den virala videon hyllar många det starka bandet mellan hundarna. Många är fascinerade över hur Maisy verkar förstå att Levi inte kan höra. Enligt ägarna har hon väckt Levi ända sedan de var valpar.

Videon har samlat över 2,5 miljoner likes och 5 000 kommentarer på TikTok. Hundsyskonen Maisy och Levi är ett exempel på den unika vänskapen och omsorgen som kan utvecklas mellan djur, även när den ena har en funktionsnedsättning.

Kenny Åkesson

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *