Teckenspråkig målgest i Elfsborg

Foto: Bildbyrån

Per Frick, 31, spelar i Elfsborgs fotbollslag och har varit skadad en månad. I måndags den 30 oktober gjorde han comeback i det prestigefyllda mötet mot IFK Göteborg och gjorde under matchen ett mål. Pers målgest är en kärleksfull hälsning till sina två barn, Millie och Melwin. Med båda händerna formar han bokstaven ”M” och sen gjorde han ILY-gesten (det amerikanska tecknet för I Love You) för att säga ”Jag älskar dig”. Pers dotter Millie är döv och de har använt teckenspråk sedan hon var liten. Genom denna målgest visar Per sitt stöd och kärlek till sina två barn. Pers gest uppskattas av hans barn och sambon Elina.

Per och hans Elfsborg spelade mot Degerfors igår söndag och fokus var då att säkra SM-guldet i fotbollen. Matchen slutade oavgjort och Elfsborg missade därmed chansen att säkra guldet. I stället avgörs vem som blir svenska mästare under nästa match mot Malmö FF på söndag den 12 november.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

2 thoughts on “Teckenspråkig målgest i Elfsborg

 1. Cecilia Berggren 14 november 2023 at 11:01

  Vissa videon går ej att spela upp. Då kommer man till Youtubes första sida samt inte direkt till själva inlägget.. Detta är då bland annat Hässleholms 100 års jubelium och teckenspråkig målgest i elfsborg som jag stötte på nu.. Kanske finns fler?

  Svara
  1. Maria Norberg 16 november 2023 at 12:13

   Hej, tack för att du meddelat. Vi har åtgärdat detta nu!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *