Döv familjemamma skapar prisbelönt kök

Foto: Yahoo news

I norra Derbyshire skapade en döv mamma en inspirerande matplats med öppen planlösning i köket så att hennes döva familj kunde kommunicera medan hon diskar eller lagar mat. Hon har vunnit särskilt erkännande i en nationell tävling, Wayfairs första Roomover of the year Awards.

Joanna Holmes-Brangaghan, 40, vann särskilt erkännande och en personlig trofé, samt 250 pund i Wayfair-kuponger för sitt framstående bidrag.

Joanna, en make-up artist och servicearbetare för döva och synskadade vuxna, har gradvis renoverat sitt hem för att bättre passa hennes familjs behov. Det gamla köket var otillräckligt och trångt, vilket hindrade kommunikationen för hennes döva familj. Hon beslutade sig för att byta plats på köket och vardagsrummet för att skapa en öppen planlösning och ge familjen en mer visuell miljö för att underlätta interaktion.

För att förverkliga denna vision bytte Joanna ut köket och vardagsrummet, skapade utrymme för Storbritanniens mest älskade varumärktspis och tog bort en öppen spis som tidigare begränsade utrymmet. Den omgjorda designen tillät en varmare och mer öppen atmosfär, vilket gjorde matlagning och familjeinteraktion mer tillfredsställande.

Joanna, som inte avslöjade kostnaderna för renoveringen, delade några råd för dem som funderar på liknande projekt. Hon uppmanade till att följa drömmar och magkänsla, och att inte ge upp trots eventuella kostnader. Hon betonade vikten av att jämföra priser, utforska begagnat eller utförsäljning, och överväga möjligheten att återanvända eller skapa egna lösningar.

Joanna säger att hon älskar den nya varma och mysiga looken i sitt kök och vardagsrum, som skapar en avslappnad atmosfär, särskilt på kvällen med ljusslingor som ger illusionen av att befinna sig i en skog med eldflugor omkring. Hon uttryckte sin glädje över priset från Wayfair och nämnde att det kom vid en perfekt tidpunkt när hon planerar att renovera tvättstugan.

Dee Fontenot, Wayfairs stilrådgivare och medlem av juryn, lyfte den höga nivån av kreativitet och passion som tydligt visades av alla deltagare i tävlingen. Människor lägger ner mycket tid, energi och omsorg på att skapa hem som är unika och älskade av dem berättade hon.

Tine Hedin

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *