Marko vann ”Årets Talare” i finska talarforum

Foto: speakersforum.fi

Teckenrapport berättade tidigare att Marko Vuoriheimo, Signmark nominerats till ”Årets Talare” i finska talarforum. Nu är resultatet klar och Marko vann efter en omröstning med rekordmånga röster!

Talarforum skriver på sin sida att Marko som talare visat mod och viljestyrka och inspirerat sina lyssnare att fullfölja sina egna drömmar. Vidare skriver de att Marko väckt minnesvärda diskussioner och alltid fått utmärkt feedback på sina framträdanden.

Som talare och programledare har Marko delat med sig av sin erfarenhet och insikt sedan 2010. Hans framträdanden har fått positiv feedback och har bidragit till att bredda synen på finsk kultur. Marko betonar vikten av att övervinna rädslor och ta risker, samt att samarbete och förståelse är nyckeln till framgång. Genom samarbeten och en tvåspråkig presentation, där teckenspråk tolkas till finska, engelska och svenska, har Marko skapat en ny upplevelse för sin publik.

Marko är den första döva artist som har ett avtal med ett internationellt skivbolag, som artisten Signmark. Signmark inspirerar människor över hela världen genom att kombinera några till synes olika element, som dövhet och musik. Han har på så sätt skapat något unikt och utmanat fördomar samt inspirerat till förändring.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *