Rochester Deaf Kitchen firar en milstolpe

Foto: Adobe stock

På bara sex månader har den ideella organisationen Rochester Deaf Kitchen levererat 100 000 pounds (cirka 45 500 kg) mat till döva i New York. Köket levererar mat till de mest utsatta inom dövsamhället och har fått beröm för sitt arbete vid en prisceremoni.

Under en prisceremoni på dövskolan i Rochester deltog kongressledamoten Joe Morelle och stadsfullmäktigeledamoten Mitch Gruber för att hylla kökets insatser. Antony A.L. McLetchie, föreståndare och VD för dövskolan, uttryckte sin tacksamhet och betonade att initiativet är det första i sitt slag i världen.

Rochester Deaf Kitchen öppnade sina dörrar i september och har öppet två dagar i veckan. De har distribuerat imponerande mängder mat och haft en stark inverkan på samhället. Köket samarbetar med Foodlink, som är en ideell folkhälsoorganisation i Rochester och med dövskolan i Rochester. Elever och personal vid skolan har aktivt bidragit till verksamheten genom donationer och frivilligt arbete.

Foodlink är stolta över Rochester Deaf Kitchen och deras arbete för att uppfylla sitt löfte om att tillhandahålla mat till döva samhällen. Initiativet har väckt uppmärksamhet och stöd från lokala ledare och organisationer, och dess fortsatta arbete förväntas göra ännu större intryck på gemenskapen i framtiden.

Tine Hedin

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *