84 åring gripen för knivdåd mot döv kvinna

Foto: Adobe stock

En 84-årig man har gripits i samband med en knivhuggning i ett lägenhetskomplex i östra Boston, USA. Polisen fick ett larm den 3 maj vid runt klockan tre på eftermiddagen och fann en 56-årig döv kvinna med en knivskada i nacken. Kvinnan fördes till sjukhus med initialt livshotande skador, men dessa bedömdes senare som icke-livshotande.

Grannar på platsen berättade för Boston 25 News att kvinnan, som bodde på komplexet, möjligen blev måltavla på grund av hennes dövhet. En 84-årig man från East Boston har gripits och åtalas för flera brott, inklusive misshandel med kniv, beväpnat inbrott och mordförsök mot en funktionshindrad.

En av grannarna uttryckte sin sorg och förvåning över händelsen. Grannen beskrev kvinnan som mycket vänlig och en ganska välkänd person i grannskapet som gillade att ge kramar. En annan granne, som bott i området i 35 år var chockad över situationen med flera poliser i området, som normalt är lugnt.

Utredning pågår ännu men den gripne mannen förväntas ställas inför rätta i östra Bostons tingsrätt efter en utvärdering på sjukhuset.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *