Döv tonåring vanvårdad i Florida

Foto: Volusia County Jail

Ett par i Volusia County i Florida arresterades för vanvård av sina barn. En av familjens fyra barn är en döv 15 årig flicka.

Det var flickans skola som ringde polisen och rapporterade att hon kommit till skolan iförd smutsiga kläder med kackerlackor i ryggsäcken.

Föräldrarna greps för vanvård och alla fyra barn har enligt rapporter flyttats till tillfälliga vårdnadshavare. Arresteringsprotokollen visar att polisen anlände till familjens hus och fann att ett hem under bedrövliga förhållanden. Parets fyra barn var iklädda i smutsiga kläder vid polisens ankomst. Polisen fann bland annat att det inte fanns någon fungerande luftkonditionering och att skräp, gammal mat, smutsig disk och kläder täckte golvet och de flesta andra ytor i vardagsrummet och köket. Polisen rapporterade även att hemmet var invaderat av kackerlackor och andra insekter. På husets framsida fanns över 200 fimpar.

Föräldrarna hävdar att hemmet var i dåligt skick på grund av ekonomiska problem, att hemmet var rörigt på grund av att barnen inte hjälper till hemma.

Rapporter visar också att ingen i familjen kan kommunicera med den döva flickan via teckenspråk.

Jade Osbeck

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *