Döva Big Brother Matt nära att vinna

Foto: Worldvectorlogo

Teckenrapport har tidigare berättat om den döva deltagaren Matt Klotz i amerikanska Big Brother. Nu är den 25:e säsongen över, efter 100 dagar i huset stod segraren Jag Bains klar.

Tre finalister fick den 7 november vara med i den avgörande finalen, en av dem var Matt. De andra två var Jag Bains och Bowie Jane. Alla tre hade ingått i samma allians tidigt i säsongen och har tillsammans eliminerat varje namn på sin lista inklusive starka tävlingsdeltagare som folkets favorit Cameron Hardin. I den direktsända finalen var det dags för de tre att tävla mot varandra. 

Första tävlingen var en uthållighetstävling som gick ut på att spelarna tvingades att sitta på stora bubblor och kastas mot ett spökhus samtidigt som de doppades i ägg och besprutades med färg. Bowie släppte taget men Matt och Jag höll ut i tre timmar innan tävlingen avbröts och istället fick avgöras genom ett parti sten, sax påse. Den tävlingen vann Matt som sedan fick möta Jag i en avslutande final. Den vann Jag med 5-2 i röster, priset var på 750 000 amerikanska dollar.

Jade Osbeck

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *