Florian med i dansk tv-serie

Foto: Døvefilm

Danska Døvefilms teckenspråksmagasin Udsyn har lanserat en ny podcastserie vid namn Florian & Mads, producerat av den välkända svenska komikern Florian Tirnovan. Tillsammans med danska Mads Jensen sätter de fokus på olika ämnen från dövvärlden som till exempel hur de möter hinder, festivalen Clin dÓeil, ”dövpengar” och deras bucket-listor.

Serien sänds på døvefilm.dk. och de planerar att sända tio avsnitt under det här året. Det första avsnittet kretsar kring hur Florian och Mads bekantade sig med varandra. Florian Tirnovan är en svensk döv komiker som uppmärksammats på olika arenor. Han är känd från FlowTV, en social medieplattform med över 100 000 följare där han lagt ut över 400 sketcher. Förutom det ägnar Florian sig bland annat åt stand-up, föreläsningar, workshops över hela världen.

Florian & Mads utgör en ny satsning från Florians sida. Tillsammans med Mads vill han leverera underhållande och tankeväckande innehåll som berör och inspirerar många.

Florian berättar att han har ett till projektsamarbete på gång tillsammans med Norges Døves Media och Danmarks Døvefilm. Vad det är får vi se med tiden, Teckenrapport följer upp detta.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *