Föräldrar anklagade för att ha slängt sin döva son till krokodilerna

Foto: Adobe stock

I början av maj dödades Vinod, en döv 6-årig pojke i Dandeli, Indien, efter att hans mamma hade kastat honom i en flod full med krokodiler. Det skriver CBS News.

Savitri, mamman till Vinod, berättade för CBS News att hon grälat med sin man, Ravi, och i ren frustration tagit Vinod medan han sov och slängt honom i floden till krokodilerna. Enligt The New Indian Express är anledningen till grälen att Ravi inte kan acceptera att Vinod är döv.

Savitri menar att det är hennes man som är den skyldige, att det är Ravi som velat se Vinod död och att de har haft många gräl kring detta. Enligt Savitri har Ravi sagt att allt Vinod gör är att äta och att hon då försökt säga att han skulle låta Vinod vara. Ravi fortsatte dock att tjata om att låta Vinod dö och envist be henne att slänga honom till krokodilerna.

Efter att ha slängt Vinod i floden åkte Savitri hem och vädjade i panik till sina grannar att leta efter Vinod. Grannarna kontaktade polisen samtidigt som de började leta efter Vinod. Polisens dykare fann Vinod i floden först morgonen därpå. Kroppen hade flera bitmärken orsakade av krokodilerna. Dessutom saknades en hand.

Savitri och Ravi sitter nu häktade av polisen, misstänkta för mord och inväntar rättegång. Paret har ett barn till, en hörande tvååring, som deras släktingar nu har tagit hand om.

Kenny Åkesson

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *