Försvunnen döv tonåring i Thailand

Foto: Adobe Stock

Nong Prem är en döv funktionshindrad tonårspojke som på nyårsafton 2023 försvann i distriktet Prakhon Chai, Thailand. Den 17:e januari begärde nyhetsmedierna en efterlysning för att hitta Nong då det gått 16 dagar sen familjen såg honom sist.

Nongs pappa Mr Bell Tansrinaram berättade att det var vid ett nedräkningsevenemang på Arina Elephant Field som Nong försvann. Alla letade efter honom men hittade aldrig honom. Familjen polisanmälde detta och har fortfarande inte fått kontakt med Nong.

Familjen försörjer sig på att sälja olika varor vid olika evenemang och vid nedräkningsevenemanget var Nong hans pappa, mamma och hans blinda farmor och sålde godis eftersom det var mycket folk där på arenan. Familjen är otröstliga, särskilt farmor som gråter varje natt och använder Nongs filt som tröst.

Familjen fruktar över Nongs säkerhet och vet inte var de ska leta på grund av deras ekonomiska svårigheter. Nongs farmor har via media bett om att han ska återkomma hem snabbt då hon älskar honom väldigt mycket. Familjen har nu erbjudit hittelön till de som lyckas hitta Nong.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

www.teckenrapport.se

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Maria Norberg

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *