Mördad efter att ha anmält en våldtäkt

Foto: Adobe stock

En 50-årig mamma i Jharkhand, Indien, blev mördad efter att ha anmält två pojkar för att ha förgripit sig på hennes döva 19-åriga dotter.

En döv 19-årig kvinna har kidnappats, släpats till en skolbyggnad och utsatts för gruppvåldtäkt. Hennes mamma anmälde två 14-åriga pojkar för våldtäkt till polisen. Pojkarna tros ha brutit upp låset hos mammans hem där hon och hennes dotter låg och sov. Mammans äldsta dotter var ute på en bröllopsfest. Enligt polisrapporten hade en av pojkarna sagt till mamman att hon borde kolla upp sin dotter som verkade vara ”oanständig” på bröllopet. Utredaren misstänker att när mamman åkte i väg så förgrep pojkarna på 19-åringen. De två tonåringarna har sedan dess suttit i ett observationshem för ungdomar i väntan på domen.

Kort därefter mördades mamman på åkern där hon arbetade. Det finns misstankar om att hon mördades som hämnd eftersom hon hade anmält våldtäkten. Anledningen till dessa misstankar är att av de tre misstänkta var två av dem pappor till 14-åriga sönerna som är anklagade för våldtäkt. Den tredje mannen är en släkting till mamman men tros ha haft en långvarig tvist kring deras mark. Mamman hackades brutalt till döds. Polisen kunde hitta mordvapnet på plats.

I skrivande stund har varken pojkarna eller de tre männen dömts.

Kenny Åkesson

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Teckenrapport

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *