Signmark nominerad till årets talare i finska talarforum

Foto: Speakersforum.fi

Marko Vuoriheimo, känd som Signmark, är en av sju nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Talare” i finska talarforum.

Årets Talare-utmärkelsen, som instiftades 2006, erkänner och hyllar de mest betydande personerna inom talarfältet. Markos nominering är en bekräftelse av hans framgångar och hans påverkan på samhället. På talarforums finska hemsida kan man rösta på de nominerade fram till och med den 25 januari 2024.

Marko Vuoriheimo, som grundade Signmark Productions 2009, har inte bara erövrat musikvärlden utan har också klivit in i tolktjänstbranscen genom att lansera en app riktad till just tolkservice. Markos har därmed en förmåga att kombinera olika områden av kreativitet med affärsverksamhet, att förvandla svagheter till styrkor, vilket är en central del i hans föreläsningar. Som talare och presentatör har Marko delat med sig av sina upplevelser och utmanat samhällets fördomar mot döva människor. Hans engagemang för att bryta ner barriärer och främja förståelse har gjort honom till en aktiv samarbetspartner med bland annat Finlands utrikesdepartement.

Marko fortsätter att vara en förebild och en pionjär och nomineringen till Årets Talare är ytterligare ett steg i hans resa. En resa där han utmanar normer och sprider kunskap om döva.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Maria Norberg

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *