Svensk döv fotograf gör succé på Amazon

Foto: Mikael Sundberg

Den Örebrobaserade fotografen, 3D-konstnären och videoredigeraren Mikael Sundberg röjer framgångar på Amazon. Med boken ”Behind the lens: The art & inspiration of a photographer” har Mikael erövrat första plats på Amazon i tre olika kategorier; Professional Photography, Photo Essays och Nature and Wildlife Photography. Mikaels bok toppar dessutom nu listan som New Hot Release.

Mikael har alltid haft en passion för att uttrycka sin kreativitet genom fotografi. Hans kärlek till naturen, särskilt havet, har varit en konstant källa till inspiration och frihetskänsla för honom.  En av Mikaels tidigare betydande bedrifter var 2010 när han fotograferade alla bilder för ÖSK Fotbolls almanacka. Försäljningen av denna almanacka bidrog med 100 000 SEK till Barncancerfonden.

Mikael uttrycker sin glädje över framgångarna på Amazon och säger: ”Jag känner mig verkligen hedrad. Jag hade aldrig trott att jag skulle ha kommit så här långt! Dessutom är det på den internationella marknaden i USA! Jag är verkligen tacksam och hedrad över det.”

Framgångarna markerar inte bara en personlig triumf för Mikael utan också ett erkännande av hans talang och konstnärliga uttryck inom den internationella fotografvärlden. Mikaels eftertraktade bok ger läsarna en inblick i professionell fotografi, fotoessäer och naturens skönhet och vildhet.

Mona Riis

nyhet@teckenbro.com

image_pdfimage_print
Dela nyheten

Maria Norberg

Learn More →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *